Seminer ve Çalışma Grupları

SEMİNER VE Atölye çalışmaları

Seminerlere & atölye çalışmalarına katılmak bana ne gibi faydalar sağlayabilir?

Seminerlere katılarak pek çok konuda (ör., üniversite yaşamına ve kültüre uyum, iletişim, çatışma çözme biçimleri, etkili zaman kullanımı ve erteleme davranışı) bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Atölye çalışmalarında ise, bir konuyla (stres ve stresle başa çıkma, iletişim ve ilişki kurma, etkili ders çalışma, sınav kaygısı ile başa çıkma…) ilgili bilgi edinmekle kalmayıp, o konu ile ilgili becerilerinizi geliştirmeye yönelik çeşitli uygulamalar yapma şansını bulabilirsiniz.

Seminerlere ve atölye çalışmalarına kimler katılabilir?

Seminer ve atölye çalışmaları tüm öğrencilerimize açıktır. Merkezimiz tarafından düzenlenen seminerlerde katılımcı sayısında herhangi bir sınırlama yoktur. Atölye çalışmaları ise küçük grupla interaktif olarak yürütüldüğünden katılım kontenjanla sınırlı olmaktadır. Bu sebeple atölye çalışmalarına katılım için önceden rezervasyon yapmak gerekmektedir.

Seminerler ve atölye çalışmalarından nasıl haberdar olabilirim?

Seminerlerin ve atölye çalışmalarının, içerik, yer ve saati intranet ve e-posta yoluyla duyurulmaktadır.

Seminerler ve atölye çalışmaları ne kadar sürer?

Seminerler ortalama 1 saat, atölye çalışmaları ise 2 saat sürmektedir.

Seminerlere ve atölye çalışmalarına nasıl katılabilirim?

Seminerlere katılmak için seminerin düzenlendiği saatte, "Kültür Kongre Merkezi'ndeki" ilgili salonda bulunmanız yeterli olacaktır. Atölye çalışmalarına katılım sayısı kontenjanla sınırlı olduğundan, istediğiniz çalışma grubuna katılım için, çalışma grubuyla ilgili duyuru yapıldıktan sonra en kısa zamanda Başvuru Formları sayfasında bulunan Atölye Çalışması Katılım Formu'nu doldurup göndermeniz yeterli olacaktır. Atölye çalışması duyurularını e-postlarınızdan ve intranetten takip edebilirsiniz.

COVID-19 salgını sebebiyle seminer/atölye çalışmalarımız çevrim içi olarak yapılmaktadır. Seminer/atölye çalışmalarına katılacaklarla çevirim içi detayları e-posta aracılığıyla paylaşılmaktadır.