Seminer ve Çalışma Grupları

Seminerlere & çalışma gruplarına katılmak bana ne gibi faydalar sağlayabilir?

Seminerlere katılarak pek çok konuda (ör., üniversite yaşamına ve kültüre uyum, iletişim, çatışma çözme biçimleri, etkili zaman kullanımı ve erteleme davranışı) bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Çalışma gruplarında ise, bir konuyla (stres ve stresle başa çıkma, iletişim ve ilişki kurma, etkili ders çalışma, sınav kaygısı ile başa çıkma…) ilgili bilgi edinmekle kalmayıp, o konu ile ilgili becerilerinizi geliştirmeye yönelik çeşitli uygulamalar yapma şansını bulabilirsiniz.

Seminerlere ve çalışma gruplarına kimler katılabilir?

Seminer ve çalışma grupları tüm öğrencilerimize açıktır. Merkezimiz tarafından düzenlenen seminerlerde katılımcı sayısında herhangi bir sınırlama yoktur. Çalışma grupları ise küçük grupla interaktif olarak yürütüldüğünden katılım kontenjanla sınırlı olmaktadır. Bu sebeple çalışma gruplarına katılım için önceden rezervasyon yapmak gerekmektedir.

Seminerler ve çalışma gruplarından nasıl haberdar olabilirim?

Seminerlerin ve çalışma gruplarının, içerik, yer ve saati intranet ve e-posta yoluyla duyurulmaktadır.

Seminerler ve çalışma grupları ne kadar sürer?

Seminerler ortalama 1 saat, çalışma grupları ise 2 saat sürmektedir.

Seminerlere ve çalışma gruplarına nasıl katılabilirim?

Seminerlere katılmak için seminerin düzenlendiği saatte, "Kültür Kongre Merkezi'ndeki" ilgili salonda bulunmanız yeterli olacaktır. Çalışma gruplarına katılım sayısı kontenjanla sınırlı olduğundan, istediğiniz çalışma grubuna katılım için, çalışma grubuyla ilgili duyuru yapıldıktan sonra en kısa zamanda Başvuru Formları sayfasında bulunan Çalışma Grubuna Katılım Formu'nu doldurup göndermeniz yeterli olacaktır. Çalışma grubu duyurularını e-postlarınızdan ve intranetten takip edebilirsiniz.