Birim Çalışanları

Zeynep Eda Sun Selışık

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu (ODTÜ KKK), Öğrenci Gelişim ve Psikolojik Danışma Merkezi'nde müdür olarak görev yapmaktadır. Lisans derecesini Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı'nda, yüksek lisans ve doktora derecelerini Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı'nda tamamlamıştır.

E-posta: selisikatmetu.edu.tr

Sevgül Canova

ODTÜ KKK, Öğrenci Gelişim ve Psikolojik Danışma Merkezi'nde uzman psikolojik danışman olarak görev yapmaktadır. Lisans derecesini Doğu Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı'nda, yüksek lisans derecesini Yakın Doğu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı'nda tamamlamıştır.

E-posta: canovaatmetu.edu.tr

Nazan Tekgüç

ODTÜ KKK, Öğrenci Gelişim ve Psikolojik Danışma Merkezi'nde psikolojik danışman olarak görev yapmaktadır. Lisans derecesini Doğu Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı'nda tamamlamıştır.

E-posta: nazantatmetu.edu.tr