Müzik Stüdyosu

MÜZİK STÜDYOSU

Müzik Topluluğu’na üye öğrencilerin kullanımı için 2007 yılında KKM’nin alt katında kurulan stüdyo, her türlü teknik donanıma sahiptir. Stüdyo kullanımı ve detaylı bilgi için Sosyal Kültürel İşler Müdürlüğü’ne müracaat edilmelidir.

Kullanım Kuralları

1. Müzik Topluluğu’na üye ODTÜ KKK öğrencileri için kullanım ücretleri:
    1. Bireysel Kullanımlar için dönemlik ücret : 55 TL/Kişi (1 ayda toplam 16 saat ile sınırlıdır)
    2. Grup Kullanımları için dönemlik ücret: 45 TL/Kişi (1 ayda toplam 16 saat ile sınırlıdır.)
  2. ODTÜ KKK öğrenci ve mensubu olmayan gruplar için stüdyo kullanım ücreti kişi başı 160 TL’dir. Grup üyelerinden en az bir kişi ODTÜ KKK öğrencisi olmalıdır. (1 ayda toplam 16 saat ile sınırlıdır.)
  3. Stüdyoyu kullanım talepleri günlük 2, haftalık 4 saat ile sınırlıdır. (talep yoğunluğuna bağlı olarak Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü tarafından değiştirilebilir.)
  4. Stüdyo rezervasyonları haftalık yapılacaktır. Rezervasyon talepleri, Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü’ne Pazartesi-Cuma arası, en geç Cuma öğleye kadar iletilmelidir. Bu günler dışında gelen rezervasyon talepleri dikkate alınmaz.
  5. Stüdyo hafta içi ve haftasonu 8.00 ile 24.00 saatleri arasında kullanıma açıktır. Sosyal ve Kültürel İşler müdürlüğü tarafından gerek görüldüğü zaman kullanıma kapatılabilir.
  6. Stüdyoyu kullanacak olan her kişi, giriş kapısındaki formu, stüdyoya her girişinde doldurarak imzalamalıdır.
  7. Stüdyo kullanım saatleri içerisinde her birey veya grup stüdyo ekipmalarından sorumludur. Herhangi bir malzeme zarar gördüğü taktirde ilgili kişi hakkında işlem yapılır.
  8. Stüdyoda eşya bırakılması yasaktır. Bırakılması durumunda, bu eşyaların kaybolmasından ya da zarar görmesinden eşya sahibi sorumludur.
  9. Stüdyo ekipmanlarının stüdyo dışında kullanılması gerektiğinde öncelikle KKM görevlisine bilgi verilmeli, ardından Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü’nden onay alınmalıdır.
  10. Zorunlu durumlarda üniversite içerisinde gerçekleşecek etkinliklerde yer alacak gruplar önceden rezervasyon yaptırmak kaydıyla hafta içi daha fazla saat stüdyoyu kullanabilir.
  11. Kullanım süresi sona erdiğinde, stüdyoyu ilk bulunduğu halde bırakılması zorunludur.
  12. Stüdyo kullanım ücretleri bilgileri verilen banka hesabına yatırılmalıdır.
  • Banka: İş Bankası ODTÜ KKK Şubesi
  • Hesap No: 6822 8677
  • Açıklama: Stüdyo Kullanım Ücreti / FA039902
  • Kullanıcı adı soyadı
  • Stüdyo sınırları içerisinde yemek, alkollü veya alkolsüz içki, tütün ve mamulleri tüketmek kesinlikle yasaktır.
  • Stüdyoyu kullanmayı talep eden birey/bireyler bu kullanım kurallarının hepsini kabul etmiş sayılır.
  • Bu kurallardan herhangi birine uymayan birey veya grup, stüdyonun kullanımından içinde bulunulan dönem boyunca men edilir.