Öğretim Elemanları

İktisadi ve İdari Bilimler Lisans Programları

Öğretim Elemanları

AKGUNAY, MERİH RAFET, Büyükelçi(E) Öğr. Gör. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler , B.A., METU; B.A., Fletcher School of Law and Diplomacy; Ph.D., METU (Rektör Danışmanı)

AYDIN, ZULKUF, Prof. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Program, B.A., Ankara University; Ankara Yüksek Öğretmen Okulu Diploma; Ph.D. Durham University (Program Koordinatörü)

BARACCO, L., Y. Doç. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler , B.A., University of York; M.A., University of Leeds; Ph.D., University of Bradford

GREAVES, NIGEL MARK, Y. Doç. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler , B.S., University of Plymouth; M.A., University of York; Ph.D., University of Northampton.

KAHVECİ ÖZGÜR, HAYRİYE, Y. Doç. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler , B.A., M.A., Eastern Mediterranean University; Ph.D., METU

ÖZDEMİR, YONCA, Y. Doç. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler , B.A., METU; M.A., University of Dalaware; Ph.D., University of Pittsburgh

SAURIN, JULIAN, Doc. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, B.S., University of Southampton, Ph.D., University of Southampton

SÖZER, HANDE, Y. Doç. Dr., Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler , B.S., METU; M.A.,Bogazici University; Ph.D.,University of Pittsburgh