Öğretim Elemanları

Mühendislik Lisans Programları

Öğretim Elemanları

YALÇINKAYA, TUNCAY, Y. Doç. Dr., Havacılık ve Uzay Mühendisliği, B.S., METU; M.S., University of Stuttgart; Ph.D., Eindhoven University of Technology (ODTÜ-Ankara) (Program Kordinatörü)

KARBAN, UĞUR, Instr., Havacılık ve Uzay Mühendisliği, B.S., M.S., METU; Ph.D., Technical University of Munich

Yarı Zamanlı Öğretim Elemanları

ÖZYÖRÜK, YUSUF, Prof. Dr., Havacılık ve Uzay Mühendisliği, B.S.,Istanbul Technical University; M.S.,Ph.D., Penn. State University. (METU-Ankara)

KUTAY, ALİ TÜRKER,  Prof. Dr., Havacılık ve Uzay Mühendisliği, B.S.,Istanbul Technical University; M.S., Ph.D., University of Michigan. (ODTÜ-Ankara)

KANOĞLU, UTKU, Doç Dr., Havacılık ve Uzay Mühendisliği, B.S., M..S., Istanbul Technical University; Ph.D., University of Southern California (METU-Ankara)

PERÇİN, MUSTAFA, Y. Doç Dr., Havacılık ve Uzay Mühendisliği, ,

Fen ve Matematik Öğretim Elemanları

PODDAR, MAINAK, Doç Dr., Matematik, B.Stat., M.Stat., Indian Statistical Institute; Ph.D. University of Wisconsin-Madison

WALTER, BENJAMIN CHARLES, Y. Doç Dr., Matematik, B.S., Rice University; M.S., Ph.D., Brown University

GÜREL, ERHAN, Y. Doç Dr., Matematik, B.S., METU; Ph.D., Michigan State University

ÖZER, ARDA BUĞRA, Öğr. Gör., Matematik, B.S., M.S., METU

KOUDENBURG, SEERP ROALD, Öğr. Gör. Dr., Matematik, M.S., Utrecht University; Ph.D., University of Sheffield